Cukrářské výrobky, Strana 5
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Vláčný korpus s vrstvou pařížské šlehačky politý kakaovou polevou. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 denZpůsob dopravy:...
Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 denZpůsob dopravy: osobní odběr, závoz
Vláčný korpus plněný lehkým máslovým krémem s čokoládovou příchutí. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 - 3 dnyZpůsob dopravy:...
Vláčný korpus plněný lehkým máslovým krémem s ořechovou příchutí. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 - 3 dnyZpůsob dopravy:...
Vrstvy vláčného korpusu prokládané vrstvami smetanové banánové náplně posypané kakaem a ozdobené lístečkem. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8°...
Vláčný kakaový korpus plněný lehkým karamelovým máslovým krémem. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 - 3 dnyZpůsob dopravy:...
Perníkový korpus prokládaný karamelovým krémem zdobený mletými ořechy. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 - 3 dnyZpůsob...
Vrstvy vláčného korpusu prokládané vrstvami smetanové hruškové náplně ozdobené šlehačkou a plátkem hrušky. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8°...
Vrstvy vláčného korpusu prokládané vrstvami smetanové malinové náplně ozdobené lístečkem a malinou v agaru. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8°...
Vrstvy vláčného korpusu prokládané vrstvami smetanové pistáciové náplně ozdobené topingem a motýlkem. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8°...
Vláčný korpus v čokoládové polevě ozdobený vrstvou šlehačky. Parametry: Dostupnost: do 3 dnůSkladování: při teplotách do 8° CTrvanlivost: 1 denZpůsob dopravy: osobní...
Vláčný korpus s kávou nasáklým buflerem proložený vrstvou smetanové kávové náplně posypaný kakaem a ozdobený čokoládovými vějířky. Parametry: Dostupnost: do 3...
