Potěšte své blízké originálním dortem - tisk na jedlý papír

Ohlédnutí za rokem 2014

Ačkoli při pohledu do statistik právě ukončeného roku 2014 máme bezesporu důvod k radosti, neznamená to pro nás žádné zásadní změny. Opět budeme každé ráno vstávat do práce a opět se budeme těšit z každého spokojeného zákazníka. Uvědomujeme si, že v našem oboru je zde velmi silná konkurence a že klíčem k dlouhodobému úspěchu jsou právě již zmiňovaní spokojení zákazníci a kvalitně odvedená práce zaměstnanců. Nic z toho o čem zde píši by totiž nefungovalo, nebýt lidí - zaměstnanců - kteří s neuvěřitelným nasazením a odhodláním dělají každý svůj kousek práce a tím přispívají, každý svým jedinečným způsobem, k chodu celé brandýské cukrárny.

TOP výrobky z Brandýsa nad Orlicí za rok 2014

 

Právě v roce 2014 oslavila Cukrárna Brandýs nad Orlicí své 18té narozeniny. V lidském životě je tento věk považován za hranici plnoletosti a pro člověka někdy kolem tohoto věku končí období vzdělávání a sbírání zkušeností a začíná život, který teprve ukáže jeho kvality. Věřme, že u cukráren je to podobné a že i ta naše cukrárna je nyní připravena vystartovat naplno do svého života a že rok 2014 byl pro ni pouhým odrazovým můstkem k dosažení mnohem vyšších cílů.

Důkazem, že neusínáme na vavřínech a že se stále snažíme vyvíjet a růst je jedno překvapení pro naše zákazníky, které chystáme naplno odtajnit někdy v polovině letošního roku. Možná někdo už ví o co se jedná... ostatním prozradíme zatím to, že to bude opravdu velké :-)

Cukrářství - napište nám rychlý dotaz

Vážení zákazníci, v této části se můžete pomocí formuláře dotázat na cokoliv, co by vás zajímalo ohledně cukrářství.

Sekce není online, ale odpověď na vaše otázky vám bude odeslána vždy nejpozději do druhého dne od jejich obdržení.

Copyright © 2014 Cukrárna Brandýs - všechna práva vyhrazena

Eshop vytvořilo: Pixel Design | CMS Pixel Admin | Podmínky užití

Home Kontaktní informace Mapa stránek SEO webu sledují SEO nástroje.cz

PixelDesign - Tvorba webových stránek Pardubice